Nieuws van het bestuur

Beste leden,

Zoals jullie ongetwijfeld merken is onze club volop in beweging. Zichtbaar is dat het hekwerk rond ons 3e veld eindelijk is geplaatst. Verder zit onze jeugd volop in de lift. Dit is zeer belangrijk voor de toekomst van de club.

Dit jaar wordt er door ons zelf het terras aan de voorzijde van de kantine onderhanden genomen. Dit wordt zeer waarschijnlijk een gezellige entree naar de kantine. Ook gaat de gemeente dit jaar de parkeerplaats onderhanden nemen. Hierdoor zal het geen racebaan meer worden en kunnen onze leden hier weer veilig langsfietsen.

De vrijdagavonden zijn op dit moment een groot succes. Met name het darten en het 50+ voetbal zijn een groot succes. Vele leden weten op deze avond de weg naar de kantine te vinden, wat op zich niet raar is. Wie wil er nu niet naar de afgetrainde lichamen van de 50+ kijken ...............

Verder heeft de activiteitencommissie weer volop zaken georganiseerd voor de komende maanden. Een darttoernooi, pubquiz en een bedrijventoernooi. Ook zal er binnenkort weer een feestavond zijn. Hulde aan de organisatoren.

Dit jaar wordt er weer het Cor vd Gijp toernooi gehouden op de club. Antibarbari, Dubbeldam, SC Emma en titelverdediger GSC/ODS zullen weer van de partij zijn op 23 en 25 augustus.

Wat veel leden en het bestuur pijn doet zijn de resultaten van ons 1e elftal, Die zullen alle zeilen moeten bijzetten om niet rechtstreeks te degraderen, Hopelijk kunnen ze het tij nog keren.

Op dit moment zitten er behoorlijkwat leden in de lappenmand, we wensen ze allemaal een spoedig herstel toe en hopen ze snel weer op het complex te zien.

Losse punten:

-Wie weet waar de rouwbanden zijn?

-Wisten jullie dat je ook bij SC Emma frituurvet kan inleveren? In de gele kliko voor de kantine kan dit gedaan worden,. Dit levert aardig wat geld op voor de club.

-Wij zijn nog steeds op zoek naar uitbreiding van het bestuur, met name een penningmeester heeft op dit moment de prioriteit.

-Leden die zelf de contributie overmaken gelieve het bedrag aan te passen naar de nieuwe contributie. Er zijn nu aardig wat leden die een achterstand van € 2,-- p/mnd hebben ( spelende senioren ) en € 1,-- per mnd ( overige)

Zo weer wat info over onze club, allemaal veel spelplezier en blijf gezond !

Deel dit met je vrienden!