Trinitas Oisterwijk - SC Emma 2-1

Derdeklasser SC Emma redde het ondanks verdienstelijk spel net niet. In de strijd tegen degradatie verloren ook Emma’s concurrenten Coal en WSJ. Alle drie staan gelijk onderaan, het doelsaldo van Emma is beter waardoor de Dordtse ploeg op een nacompetitieplek (12de) blijft staan en Coal en WSJ de directe degradatieplaatsen (blijven) bezetten.
Emma’s selectiespeler Randy van Eden doet verslag. ‘Vandaag Trinitas uit. Zij staan derde en we wisten van te voren dat dit wel eens een zware pot kon worden. De eerste helft waren wij meer aan de bal en bepaalden het spel. Ook Trinitas wilde tegen ons gevaarlijk worden via de omschakeling. De eerste beste bal die ze vooruit trapten was gelijk raak. Na 30 minuten dus 1-0. Kort hierna was het Lorenzo Mowbaraks die de 1-1 maakte via een corner. Twee minuten voor rust leden we balverlies en dat werd direct afgestraft: 2-1’.
Randy van Eden over de tweede helft: ‘Die bracht hetzelfde spelbeeld: Trinitas werd niet gevaarlijk en wij hadden net niet die stootkracht. We gaven weinig weg. Thomas Vigelius had in de 89ste minuut nog de 2-2 op zijn schoen. Helaas verliezen we weer, maar een resultaat voor ons had echt verdient geweest. Wij leverden vandaag veel strijd en energie. Dat het dan weer geen resultaat oplevert is erg zuur. Nog 5 wedstrijden, kop omhoog houden en vol voor plek 12 gaan die recht geeft op nacompetitie’.
*STAND 3de klas: Rijen 21-47, GSBW 21-46, 12de SC Emma 21-11, 13de Coal 21-11, 14de WSJ 21-11.