Sportclub Emma
Gemeentelijk Sportpark Reeweg
Halmaheiraplein 8
3312 GH Dordrecht
T: 078-6148188
E: info@scemma.nlTraditionele Memory Toernooi op Zaterdag 25 Augustus!

Het Traditionele Memory Toernooi zal dit jaar wederom op de laatste zaterdag van Augustus plaats vinden, namelijk op 25 Augustus vanaf 16.00 tot 20.00 met na afloop een feestavond. Het Memory Toernooi wordt al jaren door ´De Poppy´s´ georganiseerd en is ieder jaar weer een groot succes. Zie de afbeelding voor meer uitleg over het ontstaan van het toernooi. Sinds vorig jaar is het Memory Toernooi iets groter van opzet. Dit zal ook dit jaar weer het geval zijn. Naast het traditionele veteranen toernooi (40+) is er ook dit jaar weer een Dames toernooi 7vs7 en Jongeren 7vs7 toernooi. Iedereen mag meedoen, je wordt ingedeeld naar de leeftijd van je team of geslacht (voor beiden wordt geen dispensatie verleend 😊 ).


Vorig jaar was een groot succes met 24(!) deelnemende teams en stralend weer. Het was van 3 uur ’s middags tot en met 2 uur ’s nachts gezellig druk op het sportpark en in de kantine. Doordat het de eerste keer was dat het toernooi van deze grote was, kwamen er ook een aantal verbeterpunten qua organisatie naar boven. Belangrijkste punt was dat wij het bier gedurende de avond niet meer perfect gekoeld kregen, iets wat dit jaar niet meer zal gebeuren!!


Wil je hier met je team aan meedoen? Geef je dan snel op bij Egon Bergmans, Johan van Helden, Nikky-lee Raijmaakers of Joey Steenbakker. Let op vol=vol, vorig jaar was het toernooi anderhalve maand voor aanvang al vol!!


Wat?
Traditionele Memory Toernooi

Wanneer?
Zaterdag 25 Augustus van 16.00 tot 20.00 met na afloop een feestavond

Voor wie?
40+, Jongeren en Dames. Allen 7vs7.

Terug naar vorige pagina

WORD SPONSOR

Wilt u onze sponsor worden? Graag! Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Klik hier voor meer informatie.