Sportclub Emma
Gemeentelijk Sportpark Reeweg
Halmaheiraplein 8
3312 GH Dordrecht
T: 078-6148188
E: info@scemma.nlAchtmaal - SC Emma 2-0

In de vierde klas blijft het kwakkelen met SC Emma. Dat verloor met 2-0 bij Achtmaal en is nu ook qua verliespunten de leiding kwijt. Speler Randy van Eden over Emma’s vierde nederlaag op rij: “Thuis wonnen we gemakkelijk met 4-0, maar dat geeft garantie dat het vandaag weer makkelijk zou worden. We begonnen de wedstrijd goed. Achtmaal had niks in te brengen. Het enige dat ontbrak was een doelpunt, waardoor we onszelf niet beloonden”.

Na rust (0-0) een zelfde spelbeeld, vervolgt Randy. “Wij weer die het spel maakten en Achtmaal dat lange halen snel thuis speelde. Joey Steenbakker kreeg de kans om ons op 0-1 te zetten maar liet dit na. Ik had nog steeds het gevoel dat wij hem elk moment zouden maken”.
Het liep allemaal anders. Randy van Eden: “Na een schot vanuit de tweede lijn die onze keeper verkeerd wegwerkte viel deze binnen en keken we plots tegen een achterstand aan (1-0). We schakelden over naar 1 op 1, maar uit een corner kregen we de 2-0 tegen. Toen was het wel klaar bij ons. Al met al een onterechte nederlaag, tegen een zwakke tegenstander. We zitten nu in een hoek waar de klappen vallen en blijkbaar moet de gifbeker helemaal leeg. Klinkt misschien een beetje cliché, maar elke wedstrijd is nu een finale voor ons. De punten moeten snel gaan komen, willen we kampioen worden”.

*Emma’s concurrenten om het kampioenschap wonnen alle waardoor de Dordtse ploeg voor het eerst in enkele maanden ook qua verliespunten niet meer bovenaan staat.

Stand bovenaan: DSE 21-40, Sprundel 21-37, Emma 19-34, BSC 19-33, 6de GSC ODS 22-33.

*Komend Paasweekeinde wacht Emma een dubbelprogramma tegen DIOZ. Zaterdag in Brabant, maandag in Dordrecht.Terug naar vorige pagina