Sportclub Emma
Gemeentelijk Sportpark Reeweg
Halmaheiraplein 8
3312 GH Dordrecht
T: 078-6148188
E: info@scemma.nlElftalindeling Jeugd Nieuwe Seizoen

Voorlopige elftalindeling jeugd seizoen 2017-2018


Bijgaand de voorlopige elftalindeling van de jeugdelftallen voor het seizoen 2017/2018. Het kan zijn dat er door opzeggingen of nieuwe aanmeldingen nog geschoven moet worden. De indelingen worden de komende weken definitief gemaakt. Als je je naam niet op de lijst ziet staan kan dit komen doordat je een contributieachterstand hebt of dat er iets mis gegaan is. Indien je een contributieachterstand hebt kunnen we je niet indelen in een elftal totdat de achterstand betaald is. Voor vragen hierover gaarne contact opnemen zodat we het probleem kunnen oplossen en je alsnog in een elftal kunnen indelen.

Trainers en leiders
Voor de meeste elftallen hebben we trainers en leider gevonden. Voor een aantal teams zijn we nog steeds zoekende. Voor de meiden MO17-2 zoeken we nog een trainer/leider (of meerdere personen). Ook voor de JO11 zoeken we trainers en leiders. Mocht je zin hebben om te komen helpen of iemand kennen die dit ambieert, neem dan even contact op met iemand van het (jeugd)bestuur.

De jeugdcommissie
In de jeugdcommissie zijn wederom mensen afgezwaaid maar jammer genoeg hebben zich geen nieuwe mensen gemeld om te komen ondersteunen zodat de jeugdcommissie nog bestaat uit Krijn Vroon, Laurens de Jong en Eric Dielessen. Vanwege de zeer kleine groep en de vele taken die deze 3 personen moeten uitvoeren/ondersteunen hebben we op dit moment ook geen commissieleden meer voor specifieke taken en proberen we er het beste van te maken. Mocht iemand geinteresseerd zijn om te komen helpen, laat het weten. Alle hulp is welkom om de jeugd te kunnen laten voetballen.

Trainingen
De trainingen starten in principe weer vanaf maandag 21 augustus. Je trainer/leider zal contact opnemen wanneer de eerste training. De trainingstijden wordt nog over gepraat en zul je horen van je trainer/leider.

De jeugdcommissie

Klik hier om voorlopige elftal indeling te bekijken.

jeugdcommissie@scemma.nl
 Terug naar vorige pagina