Sportclub Emma
Gemeentelijk Sportpark Reeweg
Halmaheiraplein 8
3312 GH Dordrecht
T: 078-6148188
E: info@scemma.nlGeen glaswerk mee naar buiten nemen tijdens wedstrijden 1e elftal!

Tijdens thuis wedstrijden 1e elftal mogen drankjes alleen in kunststof of kartonnen bekers mee naar buiten worden genomen. Overtredingen zullen door de KNVB worden bestraft. We rekenen daarom op jullie begrip en medewerking.

Vanaf 14.00 uur tot de afloop van de wedstrijden van ons 1e elftal zal daarom niets worden geschonken in glaswerk.   Ook niet binnen in de kantine!!!

BestuurNog even de regels van de KNVB op een rij:


Verkoop van dranken:
Bij alle wedstrijden mogen buiten het clubgebouw (kantine e.d.) noch dranken worden verkocht, noch worden meegenomen, met uitzondering van non-alcoholische dranken, mits deze zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers. Tevens is het nuttigen van non-alcoholische dranken in kunststof flesjes (bv. AA-Drink, Cola) buiten het clubgebouw ook toegestaan. Dranken in glas en blik zijn dus niet toegestaan. Indien de vereniging beschikt over een aan de kantine grenzend, afgebakend terras, mogen op dit terras alcoholische dranken worden geschonken/genuttigd, mits deze zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers.
Uiteraard hebben we ons aan deze regels te houden en in overleg met de beheerders van de kantine hebben wij besloten dat wij plastic en kartonnen bekers beschikbaar stellen voor die mensen die hun (alcoholische) dranken mee naar buiten willen nemen.

 Terug naar vorige pagina