Sportclub Emma
Gemeentelijk Sportpark Reeweg
Halmaheiraplein 8
3312 GH Dordrecht
T: 078-6148188
E: info@scemma.nlJeugdig SC Emma wint knap uit bij Terheijden

Een zeer jeugdig SC Emma doordat er veel basis spelers nog steeds afwezig zijn door blessures en schorsingen heeft zondag een knappe 2-3 overwinning behaald uit bij Terheijden en is hierdoor op een gedeelde 4e plaats gekomen in deze knotsgekke competitie.

Met de jeugdige spelers Jelle van der Veken( 17 jaar) en Jesse Harris (17 jaar) in de basis kwam SC Emma eerst op een 1-0 achterstand maar nog voor de rust kwam SC Emma op een 1-2 voorsprong door een eigen goal  van Terheijden en een doelpunt van Bryan Stiegelis met een fraaie kopbal.  Kort na de rust kwam Terheijden langszij maar 10 minuten voor het einde van de speeltijd scoorde de steeds beter spelende Shendro Cristina de winnende treffer 3-2.

In deze wedstrijd die wel alle kanten op had gekund gingen dus de punten mee terug naar Dordrecht. Zonder ook maar iemand tekort te doen , want iedereen heeft keihard gewerkt en goed gespeeld  in deze overigens zeer sportieve wedstrijd geleid door een uitstekend leidende scheidsrechter( Dhr Dekkers uit Etten-Leur) moet toch even gezegd worden dat Thom Andeweg die met de week beter gaat spelen ook pas 19 jaar een beer van een wedstrijd speelde.  Ook was trouwens leuk om te zien dat er best veel supporters waren om de club aan te moedigen, geweldig !!

De spelers, technische staf , bestuursleden gingen dus allen met een trots gezicht terug naar Dordrecht.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen het lager geklasseerde  maar zeker  niet te onderschatten Dussense Boys op het programma.

Deze keer onderstaand de opstelling in het verslag genoemd om de leeftijd te benadrukken van deze talentvolle jonge groep.

Opstelling SC Emma : Micah van de Vreede(18), Thom Anderweg(19),Randy van Eden(22), Joey Gooshouwer(24), Michel van Pelt(24), Maikel Steenbakker(20), Shendro Cristina(25), Bryan Stiegelis(20), Jelle van der Veken(17), Wessel Brouwers(20), Jesse Harris(17).

Wisselspelers : Ozkan Dagci(32) , Eliah de Waal(20), Mustafa Karasahin(23) Wesley van der Linde(24)Terug naar vorige pagina