Sportclub Emma
Gemeentelijk Sportpark Reeweg
Halmaheiraplein 8
3312 GH Dordrecht
T: 078-6148188
E: info@scemma.nlNet-Cars nieuwe sponsor SC Emma!

Net-Cars, het bedrijf van Michel Gerde, heeft zich voor 3 seizoenen verbonden aan onze vereniging. Michel neemt maar liefst 8 reclameborden (24 meter totaal) aan de overzijde van de kantine en zal dus goed te zien zijn aankomend seizoen!

Michel heeft zijn eerste stappen gezet op het voetbalveld van Emma. Hij heeft hier de gehele jeugd doorlopen en is dus een echte Emma’er. Na wat omzwervingen bij andere verenigingen keert hij met zijn team vanaf aankomend seizoen weer terug bij Emma. Zijn bijnaam is ‘Messi’, dit belooft heel wat, echter heeft hij een totaal andere positie in het veld. Michel is een verdedigende middenvelder van het soort dat continu de middencirkel bewaakt en de bal naar de goede kleur speelt. Ons verzoek aan de lijnentrekker voor aankomend seizoen zal dan ook zijn om de middencirkel zeer duidelijk zichtbaar te maken, zodat Michel precies weet wat zijn werkgebied zal zijn.

Michel is een geboren ondernemer en is al jaren eigenaar van Net-Cars. Net-Cars is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van auto’s. Neem ook is een kijkje op zijn website: net-cars.nl. Wij willen Michel bedanken voor zijn vertrouwen in de vereniging en wij gaan uit van een prettige samenwerking!

De sponsorcommissie

 Terug naar vorige pagina

FC UPDATE

Er is een fout opgetreden bij het ophalen van de feed.