Sportclub Emma
Gemeentelijk Sportpark Reeweg
Halmaheiraplein 8
3312 GH Dordrecht
T: 078-6148188
E: info@scemma.nlRSV - SC EMMA 1-0

Om alsnog te promoveren naar de derde klas is vierdeklasser SC Emma nu definitief aangewezen op de nacompetitie. De ploeg die het seizoen zo voortvarend begon liep deze zondag opnieuw tegen een nederlaag aan. Nu werd met het kleinst mogelijke verschil (1-0) verloren bij RSV.

Emma-speer Randy van Eden over de wedstrijd: “In de eerste helft waren we gelijkwaardig, wij meer aan de bal en een RSV dat speelde op de omschakeling. Grote kansen waren er niet, alleen wat kleine mogelijkheden. Na rust een beetje het zelfde. RSV kreeg wel twee grote kansen, maar beide keren zat onze keeper Tom van der Leer er goed bij. Na een rollertje vanaf de zestien liet Tom de bal echter door zijn handen en benen glippen. Zo kwamen we 1-0 achter. Dit was ook de uitslag”.

Randy van Reden afrondend: “In deze fase zitten we helaas, de gifbeker moet blijkbaar helemaal leeg. Dat Tom nu een foutje maakte, is zuur en heel vervelend voor die jongen, omdat hij heel de competitie al sterk staat te keepen. Daarom neem ik en denk ook de rest van de ploeg hem niks kwalijk”.

*DSE uit Etten-Leur werd vandaag officieel kampioen en promoveert rechtstreeks naar de derde klas. Stand bovenaan met nog één ronde: DSE 25-50, Sprundel 25-45, BSC 25-42, Emma 25-41, 7de GSC ODS 25-36.

*Zondag a.s. SC Emma – BSC.Terug naar vorige pagina

FC UPDATE

Er is een fout opgetreden bij het ophalen van de feed.