Sportclub Emma
Gemeentelijk Sportpark Reeweg
Halmaheiraplein 8
3312 GH Dordrecht
T: 078-6148188
E: info@scemma.nlSC Emma <> SC OMC 7-0 ( 2-0)

Op deze koude maar zonnige zondagmiddag stond de enige Dordtse derby in de 4e klasse op het programma. Je kan zien dat de Dordtse derby’s leven bij het publiek. Het was gezellig druk op ons sportpark.
Met de na een schorsing teruggekeerde Joey Steenbakker weer in de basis maar nog steeds zonder Ozkan Daghi, Lowell Barends, Lowie Hölzken, Rowdy Nijenhuis en Nick Bolte begon SC Emma zeer voortvarend.
Na reeds 12 seconde scoorde aanvoerder Maikel Steenbakker reeds de 1-0 na een mooie assist van onze beresterke spits Shendro Cristina. Vervolgens wachtte SC Emma af en werd OMC sterker zonder echt grote kansen te krijgen. Een minuut of 5 voor rust wist de sterk spelende Michel van Pelt het net te vinden 2-0.

Wat in de eerste helft nog een redelijk gelijk opgaande wedstrijd was, werd in de 2e helft een éénrichtingsverkeer en de goals vielen als rijpe appels van de boom. Joey Steenbakker scoorde na een mooie individuele aktie de 3-0 en Shendro na een mooie kopbal van Joey Gooshouwer de 4-0.
Michel van Pelt scoorde uit een vrije trap de 5-0. Na het onderuithalen van Randy van Eden benutte Shendro de toegekende penalty 6-0 en vlak voor tijd kopte Shendro weer raak na een mooie pass van Michel van Pelt 7-0.
Complimenten aan onze jonge defensie die de 0 wisten te houden. Ook na afloop bleef het nog lang gezellig in de kantine.

Rest te vermelden dat deze zeer sportieve wedstrijd onder leiding stond van de piepjonge scheidsrechter Torremans. Complimenten voor deze talentvolle scheidsrechter die ondanks zijn 17 jaar perfect floot.

Door dit resultaat klimt SC Emma naar de 5e plaats. Volgende week de uitwedstrijd tegen Raamsdonk. Ook daar hopen we op weer veel support van de Emma aanhang.

 Terug naar vorige pagina