Sportclub Emma
Gemeentelijk Sportpark Reeweg
Halmaheiraplein 8
3312 GH Dordrecht
T: 078-6148188
E: info@scemma.nlSC Emma JO15-1 door in de beker !!!

Vandaag een leuke derby op het programma. Mitchell en ik (Randy) waren om 12:30 al aanwezig op de club. Vandaag kon er geschiedenis geschreven worden. Ik (Randy) ben  nog nooit met Emma verder gekomen dan de 2e ronde.
Om 13:15 gingen we de bestuurskamer in, om daar een wedstrijd bespreking te houden. Hoe gaan we deze wedstrijd winnen?? Wat willen we bereiken?? Heb aangegeven, dat je een derby altijd moet winnen !!!
Om 14:00 floot de scheids voor de aftrap. Het was snel duidelijk hoe SSW wilde spelen, laatste man ging in zijn eigen 16 staan en trapte elke bal naar de spits. De verdediging had een lastige middag, tegen deze behendiige spits. Uiteindelijk gingen we rusten met 1-2.
In de rust aangegeven dat de spits bij de laatste man moest gaan staan, zodat hij niet meer lang kon spelen. Ze hebben goed geluisterd naar ons en klapte er de 2e helft er vol op. Kwamen op 2-2 en hadden alles onder controle. Toch werd het 2-3, niks aan de hand, de mouwen werden opgestroopt en gingen er voor. Toch een gevaarlijke counter, maar onze man of the match mike, haalde een bal van de lijn. We scoorde de 3-3 en uiteindelijk de 4-3. De wedstrijd leek inde tas, maar door oncentratie gebrek, maakte de spits van SSW een geweldige goal. Ojee 4-4 nog 5 minuten te spelen, word het dan toch penalty's?? Nee de boys gingen ervoor en maakte 2 minuten voor tijd de 5-4, wat een ontlading (krijg weer kippevel). Eindstand 5-4 gewonnen en mogen we een ronde door, in de beker.
Mijn complimenten aan de spelers, die hebben geknokt als leeuwen. Ook de ouders/supporters hebben ons er doorheen gesleept vandaag !


Gr,
Van de tevreden trainers (Mitchell van Ham & Randy van Eden)
 Terug naar vorige pagina