Sportclub Emma
Gemeentelijk Sportpark Reeweg
Halmaheiraplein 8
3312 GH Dordrecht
T: 078-6148188
E: info@scemma.nlSC Emma weet koppositie niet over te nemen

Het is SC Emma niet gelukt in z’n laatste inhaalwedstrijd de koppositie in de vierde klas van het zondagvoetbal over te nemen van DSE. De Dordtse ploeg verloor bij Wernhout met 3-1.

Bij winst zou Emma op doelsaldo weer bovenaan staan. Voorlopig blijft de ploeg nu tweede. Emma was de enige Dordtse formatie die afgelopen weekeinde voor de competitie in actie kwam.

Emma-speler Randy van Eden over de verliesbeurt van zondag: “Thuis verloren we enkele weken geleden met 1-2 van Wernhout. Dus wilden we vandaag revanche nemen om zo de koppositie weer over te nemen. Deze wedstrijd was matig van onze kant. In de eerste helft was er eigenlijk niet veel aan de hand. Wij kregen een aantal mogelijkheden en Wernhout werd niet echt gevaarlijk. Uit een corner kwamen we 1-0 achter en dit was ook de ruststand”.

Randy vervolgt: “We begonnen de tweede heflt heel zwak en keken na een kwartier tijd al tegen een 3-0 achterstand aan. Het geloof dat we dit konden goedmaken was er niet meer. Shendro Cristina kon nog voor de 3-1 aantekenen, maar meer zat er niet in. Helaas hebben we de koppositie niet kunnen overnemen en blijven we tweede staan met 3 punten achterstand. Nog 3 wedstrijden te gaan. Ik zal pas opgeven als de strijd gestreden is. Tot die tijd hou ik er vertrouwen in, dat wij de titel kunnen pakken. DSE heeft het nu in eigen hand en wie weet kan die ploeg niet met de druk omgaan. Zaak is nu om de komende 3 wedstrijden winnend af te sluiten en dan zien we wel waar we eindigen”.

*Stand bovenaan na zondag: DSE 23-44, SC Emma 23-41, Sprundel 23-39, BSC 23-38.

©Stem van Dordt

Shendro Cristina maakte Emma’s enige goal maar dat was niet voldoende voor de volle buit. (Foto: Fred van Dongen)Terug naar vorige pagina

FC UPDATE

Er is een fout opgetreden bij het ophalen van de feed.