Sportclub Emma
Gemeentelijk Sportpark Reeweg
Halmaheiraplein 8
3312 GH Dordrecht
T: 078-6148188
E: info@scemma.nlUPDATE INFORMATIE OVER NIEUWJAARSRECEPTIE + MIXTOERNOOI + TEAMINDELING

Op zaterdag 6 januari heeft de activiteitencommissie de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie en het inmiddels bekende bijhorende mixtoernooi georganiseerd.

In bijgevoegd bestand worden de teams en het speelschema bekend gemaakt voor het mixtoernooi. De eerste wedstrijden worden gespeeld om 14:00. Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat wij ons aan het strakke schema kunnen houden i.v.m. dat het donker wordt rond 16:30!!
Voor een shirt wordt gezorgd, SPELERS EN SPEELSTERS DIENEN WEL EIGEN VOETBALSOKKEN EN EEN BROEKJE (OF LANGE BROEK) MEE TE NEMEN.

Na afloop van dit gezellige toernooi wordt de nieuwjaarsreceptie in de kantine gehouden. De muziek wordt op deze avond verzorgd door niemand minder dan Wesley Ponsen. Aanvang van de receptie is 17:00. De keuken in de kantine zal geopend zijn van 16:00 tot 19:00.

Mocht je verhinderd zijn voor het mixtoernooi, kom dan als nog gezellig naar de aanvullende receptie om er een knallend feest van te maken!!

Staat je naam niet bij de teams voor het toernooi en wil je wel meedoen? Stuur dan een bericht naar Johan van Helden of Maikel Steenbakker.

Programma + Aangepaste Indeling Teams Nieuwjaars Toernooi

 Terug naar vorige pagina