Sportclub Emma
Gemeentelijk Sportpark Reeweg
Halmaheiraplein 8
3312 GH Dordrecht
T: 078-6148188
E: info@scemma.nlWedstrijd Dubbeldam MO17 - SC Emma MO17 Uitslag 3-2

Afgelopen zaterdag gingen de meiden onder de 17 voor de tweede keer dit seizoen naar Dubbeldam. Waar de eerste wedstrijd (voor de beker) redelijk makkelijk gewonnen werd (1-4), wisten we dit keer dat het moeilijker zou worden. Runaiska heeft inmiddels de overstap naar Stedoco gemaakt en onze keeper de overstap naar de zaterdag vrouwen. En daarbij kwam dat Kaya onze laatste man ziek was en Shannon moest werken. Met precies elf vrouwen, hadden we dus geen wissels.
Naomi en Chaima die geblesseerd zijn aan knie en enkel, zijn gewoon gekomen en hebben (soms hinkend) de hele wedstrijd uitgespeeld.

Met een verzwakt elftal begonnen we aan de wedstrijd, wetende dat we niet bang hoefde te zijn voor een afgang omdat ons elftal al jaren laat zien dat ze een echt team vormen die voor elkaar door het vuur gaat. Vooral als het moeilijk wordt, dan vechten ze voor elke centimeter en vooral voor elkaar.

In de eerste helft was het duidelijk dat het elftal moest wennen aan de nieuwe invulling van sommige posities: keeper, laatste man, voorstopper en mid-mid.
Met de rust stonden we 3-0 achter. Doelpunten waar Romy, onze gelegenheidskeeper, niets aan kon doen. Onderkant lat, kruising en een verkeerde terugspeel bal.

Maar in de tweede helft, na goede tactische omzettingen van Randy, heeft Dubbledam niets meer te zeggen gehad. Twee schitterende doelpunten van Rochelle zorgden voor de 3-2, waarna Emma dichter bij de 3-3 kwam dan Dubbeldam bij de 4-2.
Hinkelende meiden, meiden met hyperventilatie van de vermoeidheid, zelf kotsend; we hebben alles gezien.
Met opgeheven hoofd en een verlies dat eigenlijk aanvoelde als winst zijn we van het veld gestapt.

Meiden we zijn zo trots op jullie.

Randy en Linda
 Terug naar vorige pagina

FC UPDATE

Er is een fout opgetreden bij het ophalen van de feed.