Sportclub Emma
Gemeentelijk Sportpark Reeweg
Halmaheiraplein 8
3312 GH Dordrecht
T: 078-6148188
E: info@scemma.nlWedstrijdverslag VV Raamsdonk tegen SC Emma Uitslag 1-1 ( 00)

Je hebt er van die dagen bij dat je denkt: wat doe ik buiten? Nou afgelopen zondag was er zo eentje. Koud, nat eigenlijk geen weer om lekker een potje voetbal te gaan kijken.

Op deze troosteloze zondagmiddag moesten de jonge honden van Roy de Bruin de wei in tegen Raamsdonk. Er zaten bijna meer geblesseerde/geschorste selectiespelers op de tribune dan dat er fitte in het veld stonden.

In de eerste helft was SC Emma de duidelijk bovenliggende partij. Om onbegrijpelijke reden werd een loepzuiver doelpunt van Shendro afgekeurd. Knap dat je met een tegenstander in je rug durft te vlaggen voor buitenspel en dat de scheidsrechter er nog intrapt ook. Maar het is niet anders op dit niveau.
Diverse goede mogelijkheden werden gemist, eindpass vaak onzuiver en een beetje geluk ontbeerde de jongens. VV Raamsdonk stelde daar bijna niets tegenover.

In de 2e helft bleef SC Emma doorgaan met het missen van kansen. Bal van de lijn, mooie redding van de keeper of net weer een been van de tegenstander er tussen. Het zat niet mee.
En zoals de oude voetbalwet luidt, als jezelf niet scoort dan scoort de tegenstander. En dat gebeurde dus ook halverwege de 2e helft. Na een slippertje in de defensie scoorde VV Raamsdonk de onverdiende 1-0.
Na enkele omzettingen ging SC Emma meer risico nemen. Na een mooie aanval werd Joey Gooshouwer in de 16 onderuit gehaald en scoorde Joey Steenbakker de dik verdiende gelijkmaker 1-1.
Vervolgens waren er nog een minuut of 10 te spelen en wist Raamsdonk alleen door grove overtredingen SC Emma af te stoppen. Maar liefst 6 gele + een rode kaart moest de jonge scheidsrechter geven aan Raamsdonk. Het leken soms wel houthakkers.

Vlak voordat het helemaal donker werd floot de scheidsrecht af en voelde SC Emma zich behoorlijk tekort gedaan. Echter als een aantal van de vele kansen benut waren was er niks aan de hand geweest en hadden we niet naar de tegenstander, scheidsrechter of grensrechter hoeven wijzen.

Door dit gelijke spel staat SC Emma op een 6e plaats op slechts 4 punten van de koploper.
Volgende week de subtopper tegen Irene 58 op ons eigen sportpark. Laten we hopen dat er dan weer een aantal van de afwezigen kunnen spelen zodat Roy de Bruin over een completere selectie kan beschikken.

Let op: aanvang volgende week is 14.15 uur.
 Terug naar vorige pagina