Afgelopen zaterdag speelde SC Emma 15-1 tegen Drechtstreek Jo15-3.

De wedstrijd begon weer erg rommelig het leek wel of de jongens niet wakker waren.
Na een aantal aanvallen en doelpogingen van Drechtstreek scoorde Drechtstreek na 10 min de 1-0.
Het spel van Emma bleef onrustig slechte bal aanname, niet overspelen, passes niet zuiver, maar wederom door goed verdedigingswerk en keeperswerk bleef het gelukkig 1-0.
Vlak voor de rust scoorde Joël de 1-1. Tijdens de rust hebben de trainers de jongens even goed wakker geschut. Na deze wake-up call begonnen de jongens veel beter aan de 2e helft. Na een hoekschop scoorde Bradley de 1-2. De “VAR” moest wel even de beelden terugkijken wie het doelpunt had gescoord. Drechtstreek scoorde ook uit een hoekschop de 2-2. Na een aantal doelpogingen van Bradley (op de paal en net naast) scoorde Joël de 2-3. Vlak voor tijd scoorde Bradley de 2-4.
De competitie van nu zit erop nu is het afwachten wat de andere voetbalploegen gaan doen. Op dit moment staan ze 2e. Op naar de volgende competitie.
Volgende week geen wedstrijd. De week daarop (18 december)spelen ze een bekerwedstrijd tegen EBOH.