Afsluiting seizoen SC Emmajeugd

Afgelopen zaterdag heeft er voor de jeugd een seizoensafsluiting plaats gevonden, ondanks dit rare seizoen waarin er heel weinig wedstrijden zijn gespeeld. De afgelopen periode zijn er ook heel wat jeugdleden bijgekomen, ook zij waren direct welkom bij de activiteiten.

De middag begon met 7 verschillende spelletjes. Dit waren zowel voetbalspelletjes als oudhollandse spelletjes. De volgende spelletjes waren uitgezet;
- Een dribbel parcours,
- gaten schieten,
- passen tussen pionnen door,
- van goal naar goal schieten,
- ei lopen,
- zaklopen,
- spijkerpoepen.
Na de spelletjes was het tijd voor een patatje en een korte pauze.

Ondertussen was Wesley (keeper selectie) klaar voor de penaltybokaal, waarin er zo’n 150 penalty’s op hem geschoten zouden worden.
Na de penaltybokaal was het bijna afgelopen, want er was namelijk nog een prijsuitreiking. Voor elk spel konden er punten verdiend worden en was er in elke leeftijdscategorie een winnaar en hetzelfde geldt voor de penalty’s. Maar niemand ging met lege handen naar huis, want iedereen kreeg ook nog een medaille.

Terugkijkend naar zaterdag, was het een mooie, leuke en vooral gezellige middag, die voor herhaling vatbaar is!
Ik wil iedereen die geholpen heeft enorm bedanken voor de hulp, zonder jullie vrijwilligers was het geen succes geworden!

Hopelijk kunnen we volgend seizoen nog meer leuke activiteiten voor de jeugd organiseren en ook dan weer een beroep op jullie doen!

Groeten en een hele fijne vakantie gewenst!


Matthew Riet

Klik op onderstaande foto om alle fotos te bekijken van deze geslaagde dag.

Deel dit met je vrienden!