Balsponsor SC Emma-1 - Terheijden 1

De balsponsor van de wedstrijd SC Emma Zo1 - Terheijden 1 van 05 februari is:

JB TUBES B.V.

GROOTHANDEL EN SPECIALIST IN BUIZEN EN ASSEN

In een markt als deze is het voor zowel de eindklanten als voor de service verlenende bedrijven steeds meer gebruikelijk dat er gekozen wordt voor een leverancier die in staat is het totaalpakket aan te bieden. Een leverancier die hun klanten ontzorgt d.m.v. just-in-time leveringen, een uitstekende kennis van zaken heeft, maar daarnaast ook over een breed wereldwijd netwerk aan fabrieken en leveranciers heeft om altijd concurrerend aan te bieden. Denk daarbij ook aan opwaarderen van 3.1 materiaal door diverse keurinstanties als Lloyd's Register, ABS, DNV-GL, Bureau Veritas en RMRS etc.

Mede door het groeiende aantal (aan)vragen naar stalen buis, pijp en cilinder gerelateerde componenten is JB Tubes BV in 2016 opgericht als aanvulling op het reeds complete hydrauliek pakket van JB Hydraulics BV

Naast ons zeer uitgebreide pakket hydrauliek leidingbuis (koolstof- en roestvast staal), zijn wij in staat om diverse kwaliteiten hardverchroomde assen,warmgewalste- en koudgetrokken buizen (naadloos en gelast) te leveren. Dezelfde buizen kunnen wij als cilinderbuis leveren in een geboord/gehoonde uitvoering (H8/H9).

Wij werken samen met gerenommeerde handelaren en leveranciers die beschikken over de door keurinstanties vereiste approvals, waardoor wij in staat zijn de markt wereldwijd te bedienen.

JB Tubes BV
Sportlaan 201
3364 DK Sliedrecht
The Netherlands

T +31 (0)88 40 40 550
info@jb-tubes.nl
www.jb-tubes.nl

Deel dit met je vrienden!