Bezoekers registratie Sportclub Emma

Wij verzoeken bezoekers aan het sportpark Reeweg bij SC Emma zich te laten registreren in verband met de coronamaatregelen. Hiermee is inzicht in wie er zijn geweest, mocht een bron- en contactonderzoek door GGD Dordrecht in het kader van COVID-19 noodzakelijk zijn. Dit dient elke keer bij een nieuw bezoek aan het Sportpark te gebeuren.

Dit kan doormiddel van het scannen een QR code welke op het sportpark in de kantine bij SC Emma hangt. De QR code opent een link naar een digitaal formulier wat je op je telefoon kunt invullen. We verzoeken bezoekers vooraf een QR code scanner te installeren op hun telefoon. Indien nodig kun je aan de bar een papieren exemplaar invullen.

Reserveren, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht. Er mag voor maximaal 4 personen tegelijk worden gereserveerd. Dit is met uitzondering van kinderen tot en met 17 jaar en personen uit hetzelfde huishouden.

Tevens kan de bezoeker zich registreren via een link, klik op onderstaande Corona afbeelding om je online te registereren.

Aangezien registratie voor bezoek aan een horecagelegenheid gewenst is en onze sportkantine ook onder die regeling valt, ondervangen wij hiermee die maatregel. Onze sportkantine met terras ligt aan het hoofdveld. Elke keer dat je het sportpark bezoekt vragen we je het formulier in te vullen. Als je het formulier verzend wordt de datum en tijdstip op de achtergrond bij het formulier vastgelegd. We gebruiken de gegevens uit het registratie formulier allen ten behoeve van een bron- en contactonderzoek door GGD Dordrecht in het kader van COVID-19.

Verder verzoeken wij bezoekers zich te houden aan de 1,5 meter en uiteraard thuis te blijven bij klachten. Houd je aan het geldende protocol. Dank voor ieder zijn of haar medewerking.

Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dit graag.

John van Slooten

Tel 06-51399817

bestuur@scemma.nl

Namens SC Emma bestuur

Deel dit met je vrienden!