Coronavirus

Beste leden, ouders en verzorgers,

Met dit bericht op onze site en FB pagina willen wij u graag informeren over de maatregelen die van belang zijn voor onze vereniging SC Emma en genomen worden ten aanzien van het corona-virus. Wij volgen daarbij de aanwijzingen/richtlijnen van de KNVB en het RIVM. Als er belangrijke nieuwe informatie komt zullen wij dit op de website en via onze social Media kanalen verspreiden.

Op dit moment is het advies van het RIVM als volgt:

- Bent u/uw kind recent in China, Singapore, Zuid-Korea, Iran of de Noord-Italiaanse provincies Aostavallei, Piëmonte, Lombardije, Trentino-Zuid-Tirol, Friuli-Julisch-Venetië, Veneto, Emilia-Romagna en Ligurië geweest en heeft hij of zij ook maar de geringste klachten (hoesten, koorts, benauwd), laat uw kind dan thuis en kom zelf ook niet naar de club. Brengt u wel het team van uzelf en/of uw kind hiervan op de hoogte en stuur a.u.b. ook een mail naar bestuur@scemma.nl zodat wij contact met u kunnen opnemen om te kijken of er zo nodig meer maatregelen genomen moeten worden.

- Op onze vereniging / terrein / sportvelden van SC Emma zijn verder geen beperkingen.

- Aan iedereen het verzoek om de volgende hygiëne-adviezen op te volgen: Was je handen goed en vaak, nies en hoest aan de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

-Uiteraard zullen wij van onze vrijwilligers hetzelfde vragen.

Wij vertrouwen erop u hiermee voorlopig voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Bestuur SC Emma

Deel dit met je vrienden!