Damesvoetbal SC Emma nieuwe seizoen

SC EMMA is een roemruchte voetbalvereniging uit Dordrecht met een zeer rijke historie.
Met de gebroeders van der Gijp in het team heeft Emma zelfs betaald voetbal gespeeld.
Inmiddels speelt het vlaggenschip van EMMA in de 3e klasse van de KNVB.
Met een leeftijd van bijna 113 jaar is EMMA zeker geen “oude-dame” maar een levendige en ambitieuze “jonge” vereniging.


Binnen onze vereniging zijn ook 2 Damesteams actief die de al benoemde historie willen laten herleven.
Dames 1 is vorig seizoen kampioen geworden en ook dit seizoen draaien we lekker mee in een klasse hoger. De meiden van dames 1 zijn zeer ambitieus en we willen zeker ook volgend seizoen bovenin meedraaien in onze competitie.

Met een vaste trainer, leidster, scheidsrechter en assistent-scheidsrechter kunnen we zeggen dat de organisatie STAAT. Er wordt fanatiek getraind op de maandag- en woensdagavond en in de 1,5 uur durende training (van 19:30 tot 21:00 uur) worden alle facetten van het voetbal, zo gevarieerd mogelijk, getraind.


Om onze doelen te halen en het team te versterken zijn we op zoek naar meiden die volgend seizoen bij ons willen komen voetballen. Natuurlijk staan prestatie, competitie en talent hoog in het vaandel maar uiteraard vergeten we ook de o zo belangrijke gezelligheid niet!


Ook voor onze dames 2, die een treetje lager voetballen en op dinsdag en donderdagavond trainen kunnen we nog wat meiden gebruiken.
Meiden hangen je voetbalschoenen al in de Wilgen en wil je ze daar toch weer uithalen of voetbal je elders en heb je het niet naar je zin of wil je gewoon eens kijken hoe wij bij EMMA trainen meldt je dan aan om een keer met ons mee te trainen.


Wie weet staat het rood/blauw gestreepte shirt je mooi, bevallen de trainingen je heb je een goed gevoel bij onze club!!!! Dan speel je wellicht volgend seizoen bij een van onze damesteams.
Je kan je aanmelden voor de training bij:

Trainer Robert Stolk: 06-44468547

Leidster Anne van Slooten: 06-12550763

Deel dit met je vrienden!