EBOH Za1 - SC Emma Zo1 Uitslag 6-2 ( Ries Fok Sr. Toernooi )

*EBOH - SC Emma 6-2 (5-0)
De zondagderdeklasser wist een na de nederlaag van dinsdag extra gemotiveerd EBOH geen moment in de problemen te brengen. Al na een half uur keek Emma tegen een hopeloze situatie aan (3-0). Met name de 2-0 en 3-0 waren fraaie treffers waarbij Emerson Antonia (2-0) en Junior Calmera (3-0) zich weer presenteerden als efficiënte balgoochelaars. Jimmy Pieper, overgekomen van Oranje Wit, nam alert en kundig zowel de 1-0 als de 4-0 voor zijn rekening. Op slag van rust tekende ook Junior Calmera zijn tweede treffer aan (5-0).
Het tweede bedrijf werd gezien de ruststand door beide ploegen als wissel-exercitie beschouwd. Emma, dat weer beschikte over aanvaller Michel van Pelt die toch een streep haalde door zijn overstap naar Dubbeldam, ‘won’ die tweede helft overigens met 1-2 wat resulteerde in een 6-2 eindstand. Beide Emma-goals kwamen op naam van Burak Yilmaz, Voor EBOH’s enige treffer na rust zorgde Joey Steenbakker middels een strafschop.