Emma jeugd is MCD-vloerverwarming dankbaar!

Een aantal jaar geleden toen de jeugd van Emma nog maar 2 elftallen had, gaf Rosco de Groot (vader van Junior) aan dat hij wel de jeugd wilde sponsoren. Rosco heeft een vloerverwarmingsbedrijf genaamd MCD Vloerverwarming en zoals de naam al doet vermoeden is het bedrijf gespecialiseerd in vloerverwarming installaties. Mocht iemand dus nog vloerverwarming in zijn huis of ergens anders willen, neem dan contact op met MCD Vloerverwarming door te bellen naar 06-25363828.

Eind vorig seizoen heeft Matthew samen met Rosco overlegd of er een mogelijkheid was om nieuwe tenues (bij) te bestellen. Vanwege leveringsproblemen bij kledingleverancier Jartazi zijn we inmiddels overgestapt naar Craft. Eindelijk zijn nu de tenues die juni 2021 besteld zijn volledig binnen. Er zijn nu zo’n 125 tenues met MCD-vloerverwarming als shirtsponsor. Vandaag, zaterdag 12 maart, hebben wij Rosco uitgenodigd om een foto te maken met het nieuwe shirt en hem te bedanken voor zijn sponsoring. En we hadden nog een verrassing voor hem; het nieuwe shirt ingelijst met daarbij een mooie bos bloemen!!

Namens de Jeugd van SC Emma bedanken wij hierbij MCD-vloerwarming nogmaals voor de sponsoring van onze mooie tenues en hopelijk kunnen we de samenwerking nog lang voortzetten!

Deel dit met je vrienden!