Emma na barslechte eerste helft onderuit in Tilburg (4-3)

In de derde klas ging SC Emma vanmiddag in Tilburg onderuit bij hekkensluiter WSJ (4-3). De Dordtse ploeg liet het in de barslechte eerste helft afweten. Bij rust keek het zodoende tegen een 4-0 achterstand aan.
Na rust begon Emma aan een inhaalrace via treffers van Thomas Vigelius waarvan één uit een strafschop en Michael Potkamp. Verder kwam de ploeg niet mede door wat men bij Emma ‘de erbarmelijk slechte arbitrage’ noemde. Ondanks de zege bleven de Tilburgers in het bezit van de rode lantaarn.
Emma-speler Randy van Eden doet verslag. ‘De eerste helft was van onze kant, om in één woord te noemen schandalig. We lieten over ons heen lopen, werden afgebluft en mede door wat rare beslissingen van de scheidsrechter keken we met de rust tegen een 4-0 achterstand aan… WSJ is geen wonderploeg en we hadden in de rust echt het gevoel dat we zeker nog terug konden komen’.
Dat lukte goed maar onvoldoende. Randy: ‘Thomas Vigelius zag de keeper voor zijn goal staan en vanaf de middellijn probeerde hij het. De bal ging onderkant lat erin 4-1. We roken bloed, gingen meer risico’s nemen en via Michael Potkamp kwamen we op 4-2. WSJ was het compleet kwijt, we bleven drukken en kregen een penalty toegekend. Thomas Vigelius benutte deze en zo kwamen we op 4-3. De 4-4 hing zeker in de lucht, maar het mocht niet meer baten. Terugblikkend: De eerste helft was schandalig en daar hebben we het op verloren. De tweede helft waren wij heer en meester en duurde de wedstrijd net 10 minuten te kort om zo een resultaat te boeken’.
*STAND 3de klas: GSBW 7-15, Rijen 7-15, Reeshof 7-13, 8ste Emma 7-8.