Emma sluit kalenderjaar af met nieuw verlies

Oosterhout – SC Emma 3-2
Derdeklasser SC Emma sloot het kalenderjaar vandaag af met een 3-2 nederlaag bij Oosterhout en blijft zodoende in de staart van de ranglijst vertoeven. Emma’s selectiespeler Randy van Eden doet verslag.
‘Vandaag mochten we aantreden tegen Oosterhout. Zij staan bekend als een voetballende ploeg en presteren ook stabiel. Wij kozen ervoor om ons in te graven en in de omschakeling hun pijn te doen. We overleefden de eerste 15 minuten en kwamen op 0-1 door Bayram Akyon. Niet veel later werd het 1-1, via een vrije trap.
Kort hierna kregen wij een strafschop tegen. Deze pakte Serhan Tenekecioglu en bleef het 1-1. Oosterhout had meer de bal, maar heel gevaarlijk werden ze niet. Via een lange bal van Jermain Sewambar op Bayram, die nog wat werk te verrichten had, werd het 1-2’.
Randy vervolgt: ‘De tweede helft het zelfde spelbeeld, wij speelden compact en hielden het klein. De linksback die mij naschopte op de enkel, kwam goed weg met geel, waar rood op zijn plaats had geweest. Het spel werd feller en grimmiger, wat leidde in een afkoelpauze. Met nog zo n 15 minuten te spelen gingen we terug het veld op met 1-2.’We bleven knokken met zijn allen, maar drie minuten voor tijd werd het 2-2 via een corner. En twee minuten later kopte Oosterhout uit weer een corner zelfs de 3-2 binnen…’
Randy van Eden rondt af: ‘Een resultaat hadden wij zeker verdiend. Maar de laatste weken geven wij te veel wedstrijden weg in de laatste 10 minuten. Als een wedstrijd 80 minuten had geduurd, hadden wij ook in de top gestaan… Maar de realiteit is dat we een na laatste zijn. Met onze ploeg horen wij daar niet te staan. Na de winterstop koppen weer bij elkaar en gaan we het zeker nog recht zetten’.
*STAND 3de klas: Rijen 11-25,Trinitas 11-24, Oosterhout 10-20, 10de Terheijden 10-9, 12de WSJ 10-9, 13de Emma 11-9, 14de Coal 11-6.