Emma zaterdag 3 “traint” in de Beren en doet aan teambuilding

Op een druilerige donderdag besloten de mannen van het zaterdag 3 team het centrum van Dordt onveilig te gaan maken, i.p.v. het natte trainingsveld op te zoeken. Het jeugdige team, wat nog voor driekwart uit jeugdspelers bestaat, waaronder zelfs 3 O17 spelers speelt dit jaar voor het eerst bij de senioren en doet het zeker niet onverdienstelijk. Met een 5e plaats op dit moment staat het zelfs hoger dan waar de begeleiding vooraf, in dit leerjaar, op had durven hopen. Een team dat op de feestavonden vooraan staat en waar van bv met een mixtoernooi zomaar 16 man aan meedoen. Een vriendenelftal dus voor Sc Emma om trots en zuinig op te zijn!!

Initatiefnemer Daan de Bruin wachtte ons al op bij de Beren en na de nodige natjes vlogen de spare ribs ons om de oren. Pffff wat werd er gekluift. Na deze lange zitting op naar Cozmic om gezamelijk naar Ajax te gaan kijken.

Er werd weer het nodige gedronken en ook nog wat spelletjes gespeeld door de heren.

Helaas misten we ook een paar mannen, maar uit betrouwbare bron hoorden wij dat deze aan hun conditie aan het werken waren. De 1 in de sportschool de andere aan het oefenen met zijn chi-meid.

Al met al een leuke, gezellige avond en voor herhaling vatbaar.

Deel dit met je vrienden!