Kabouters seizoen ten einde/op naar nieuw seizoen

Drie seizoenen geleden ben ik begonnen als trainer bij de kabouters en ook dit seizoen, heb ik geprobeerd om de kinderen klaar te stomen voor het echte werk.
Dit seizoen heb ik er niet alleen voor gestaan, maar heb ik iemand gevonden die mij graag wilde helpen (Carlo Hoornweg)
Elke zaterdag zijn de kinderen weer met veel plezier (zo leek het) naar de training gekomen en zijn ze flink gegroeid (letterlijk & figuurlijk).

Dit seizoen hebben we voornamelijk getraind op: Doelpunten maken, verdedigen en overspelen.
Met de techniek van de jongens zit het wel goed, dit hebben ze uiteraard geleerd van Carlo en niet van mij. Ook dit seizoen hadden we een aantal leuke ideeën op papier staan, maar door de Corona maatregelen hebben we dit helaas niet kunnen realiseren.
Toch hebben we er een leuk seizoen van gemaakt en hebben we zelfs ons allereerste wedstrijd gespeeld, tegen onze overburen (Fc Dordrecht AM). De uitslag doet er niet toe, maar de 3 doelpunten die wij gescoord hadden, voelde als een overwinning voor de kinderen.

Nu is het seizoen ten einde en dit hebben we fantastisch afgesloten, met een spelletjes middag.
Zakaria had de meeste punten verzameld met de verschillende onderdelen en Joël had de meeste penalty’s gescoord, met de penalty bokaal. Beide spelers mochten een echte beker in ontvangst nemen en het schijnt, dat ze hier nog steeds mee slapen.

Volgend seizoen gaan we de kabouters verlaten en gaan we over naar de JO8. Dit betekent dat we twee keer in de week gaan trainen en op zaterdag onze wedstrijden gaan spelen.
De kinderen mogen nu gaan genieten van hun vakantie en Carlo en ik, zijn al flink aan het brainstormen voor aankomend seizoen.

Wij willen alle leden van Sc Emma, een fijne vakantie wensen en wij hopen dat we volgend seizoen weer lekker mogen voetballen.

Met sportieve groet,

De kabouters, Carlo & Randy

https://www.scemma.nl/info/kaboutervoetbal/

Deel dit met je vrienden!