Kantine SC Emma vrijdagavond 3 juli weer voor iedereen geopend maar let op !!

Kantine SC Emma vrijdagavond 3 juli weer voor iedereen geopend maar let op !!

Het kabinet heeft woensdag tijdens het kabinetsberaad besloten dat de sportscholen en de sportkantines per 1 juli, onder voorwaarden, weer open mogen. Oorspronkelijk werd 1 september als startdatum aangehouden. Het ministerie van VWS bevestigt dat daar ook de binnensportaccommodaties onder begrepen worden. In de versoepeling van de maatregelen is voor de sport ook opgenomen dat per 1 juni door de gehele leeftijdsgroep tot en met 18 jaar de anderhalve meter tijdens de sportactiviteit zelf niet gehandhaafd hoeft te worden.

Omdat wij graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten vrijdagavond 3 juli hebben we hiervoor een event voor aangemaakt, dus laat even weten via dit event op de Emma facebook pagina of je komt of met hoeveel je komt zodat het bestuur en de kantinebaas weet van hoe en wat. Heb je geen facebook pagina stuur dan een app naar 06-51399817 (John van Slooten) of stuur een mail naar bestuur@scemma.nl om te laten weten dat je komt.

Wij zullen met zijn allen ons gezonde verstand moeten gebruiken en zullen de kantine iets anders inrichten zoals normaal iedereen gewend is op de club, dus houd je aan de regels zoals 1.50 m afstand en neem ook de aanwijzingen van aanwezige bestuursleden en kantinebaas serieus want jullie zelf en de club zitten niet te wachten op boetes die niet mis zijn en durf elkander ook aan te spreken, wees hier niet bang voor.

Er zal een normale ingang en een aparte uitgang via balkon/terras zijn die avond. Ben je verkouden, heb je koorts, loop je te hoesten of ben je niet lekker kom dan ook niet deze avond.

- Iedereen zit binnen en buiten aan een (sta)tafel. Staan is niet toegestaan.

- Iedereen houdt zich binnen en buiten aan de 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding voeren of tweetallen).

- Bestellen en afhalen van drinken doen we aan de bar met één persoon tegelijk en op 1,5 meter afstand.

- Aan de bar zijn geen zitplaatsen.

Vol is vol !!!!

Probeer zoveel mogelijk te pinnen om de handelingen met cash geld zoveel mogelijk te vermijden.

Heb jij zelf nog ideeën of opmerkingen waar we wat aan hebben geef deze dan aan ons door, alle hulp via ideeën is welkom want reken er op dat er gecontroleerd gaat worden door de handhaving, dus gebruik je normale gezonde verstand. Hopelijk komen er veel leden as vrijdag om elkander weer eens te zien en slap te ouwehoeren en gezellig wat te drinken met elkander. Genoeg stof om gezellig met elkander over te babbelen want er is zat gebeurd de afgelopen maanden en natuurlijk ook over wat gaat komen volgend seizoen. Hoe gaat jouw elftal presteren het komend seizoen, hoe zullen de prestaties zijn van het versterkte 1e elftal.

Heb je nog vragen en/of ideeën stuur een mail naar bestuur@scemma.nl

Deel dit met je vrienden!