Kunstgrasveld officieel geopend

Afgelopen woensdag 9 december heeft wethouder Marco Stam de officiƫle opening verricht van ons kunstgrasveld. Door de welbekende maatregelen mochten er maar 2 mensen van de gemeente en 2 van SC Emma bij aanwezig zijn.

Zodra de wereld weer normaal is gaan we de in gebruik name van ons nieuwe hoofdveld groots aanpakken met alle leden, begunstigers en iedereen die het mede mogelijk heeft gemaakt.

Aangezien de gemeente begin van het nieuwe jaar gaat beginnen met het afbreken van de tennisbanen op ons complex is de vraag neergelegd of ze ook gelijk kunnen beginnen met het draaien van ons 3e veld.

Hier hebben wij als bestuur positief op gereageerd mits ze er voor zorgen dat het wel speelklaar is vanaf augustus 2021. Dit is ons gegarandeerd.

Ook hebben we gelijk het verzoek ingediend of ze de lichtmasten van ons oude trainingsveld kunnen verplaatsen naar het nieuwe 3e veld. Tevens hebben we gevraagd of er een 1000 uren veld van gemaakt kan worden.

Dit allemaal omdat we het 3e veld ook willen gaan gebruiken als trainingsveld zodra het kunstgras in gebruik is voor een inhaal/oefenwedstrijd.

Deel dit met je vrienden!