Kunstgras voor SC Emma op het sportpark !! en ideeën voor opening kantine per 1-7

Beste vrienden en vriendinnen van SC Emma,

Als eerste kunnen we jullie mededelen dat we zeer goed nieuws hebben voor de club. HET KUNSTGRASVELD KOMT !!!

Na vele jaren praten, teleurstellingen aanvaarden en onzekerheden is eindelijk de kogel door de kerk. Vrijdag 5 juni is de door wethouder Marco Stam ondertekende brief op de club binnengekomen met het heugelijke nieuws. Op 24 augustus wordt er gestart met de aanleg van het kunstgrasveld op ons huidige hoofdveld. De totale aanlegtijd is 4 a 6 weken. Dit zal in de maand september wel enige problemen opleveren op ons complex, maar dat nemen we zeker voor lief. Zo wordt de afgegraven grond gestort op ons trainingsveld. Hierdoor zullen we in deze periode moeten trainen op veld 2 en 3. Hier is geen licht beschikbaar dus zal er ook met trainingstijden/dagen geschoven moeten worden. Maar als we zien wat we hier voor terugkrijgen moeten we dit accepteren. We krijgen de beschikking over het meest moderne kunstgrasveld met verlichting wat er bestaat.

Geen afgekeurde trainingen meer doordat het veld onderwater staat, geen potentiele leden die wegblijven doordat ze geen zin hebben om in de modder te trainen, meer mogelijkheden om oefenwedstrijden en toernooien te spelen. Wat een luxe.

Ons trainingsveld wordt vanaf 2022 een wijkpark met diverse recreatievoorzieningen en enkele tinyhouses. Het park zal helemaal doorlopen tot aan de sporthal. Hierdoor zal ons 3e veld een kwart slag gedraaid worden en parallel aan het 2e veld komen te liggen.

Zoals jullie weten mag per 1 juli onze kantine weer open onder strikte voorwaarden. Maximaal 100 mensen op anderhalve meter afstand. Dit zal zeker passen en meten worden en volgens de eerste voorzichtige schattingen kunnen we dan ongeveer 50 man kwijt. Hoe we dit in moeten vullen zijn we aan het bedenken. Vooraf aanmelden, kaartjes bestellen, slechts enkele teams tegelijk binnen???? Allemaal ideetjes.

Als jullie hier tips over hebben kan je dat doorgeven via bestuur@scemma.nl Je kan er zeker van uit gaan dat er gecontroleerd gaat worden op de regels. En de boetes voor de club en leden zijn niet mals.

PS @John van Slooten, als je nog 1x zonder mijn toestemming mijn foto gebruikt klaag ik je aan i.v.m. portretrecht???? en zeg ik tegen iedereen dat je 25 jaar getrouwd bent!!!

Namens SC Emma Bestuur

Leon Steenbakker

Deel dit met je vrienden!