Madese Boys- SC Emma 1-2

Na een goeie bekercampagne, met goed voetbal en door naar de volgende ronde, mochten we ons vandaag klaar maken, voor de eerste competitie wedstrijd. We mochten aantreden tegen Madese boys, geen makkelijke wedstrijd, maar wij hadden genoeg vertrouwen’, aldus vleugelverdediger Randy van Eden van de Dordtse derdeklasser die bij rust tegen een 1-0 achterstand aankeek.
Randy vervolgt: ‘De eerste helft ging gelijk op, beide ploegen waren slordig en wij waren totaal niet onszelf. Creëerden weinig kansen, maar Madese Boys ook niet. Via een vrije trap van Michael Potkamp op de kruising kwamen we bijna op 0-1. Toch gingen we rusten met een 1-0 achterstand. De tweede helft was ook slordig, maar we probeerden zo snel mogelijk de 1-1 te maken. Madese Boys was gevaarlijk in de omschakeling en had kansen om de wedstrijd te beslissen’.
En toen brak de sensationele, acht minuten durende extra tijd aan. Randy over die triomfantelijke blessuretijd: ‘De scheidrechter gaf in de 90ste minuut aan dat er nog 8 minuten bij kwamen. In de 95ste minuut kregen wij een vrije trap, Enes Ak gaf deze voor en onze mee opgerukte keeper Serhan Tenekecioglu kopte de bal binnen in het hoekje: 1-1. Normaal gesproken, zou dit de einduitslag zijn. Met een beetje geluk kregen we nog een vrije trap in de 98ste minuut. De bal werd doorgekopt door Shendro Cristina naar Luiferdi Marchena. Die liep 3 man voorbij en prikte de bal in het hoekje 1-2!’
Randy van Eden rondt af: ‘Bizar, want in de 90ste minuut denk je deze wedstrijd is verloren, na 98 minuten sta je met 3 punten! Geen beste wedstrijd, maar als je die ook wint… Man of the match bij ons dus Rustü, de bijnaam van onze doelman Serhan Tenekecioglu!’