Madese Boys - SC Emma 3-1

Door de nederlaag zakte Emma naar de laatste plaats met één punt uit drie duels. De enge Dordtse goal kwam pp naam van alweer Shendro Cristina.
Selectiespeler Randy van Eden doet verslag. 'Na 1 gelijkspel en 1 nederlaag, mochten we vandaag aantreden, tegen Madese Boys.
Zelf moest ik deze wedstrijd laten schieten, omdat ik tegen Reeshof, een tik tegen mijn knie kreeg en daar teveel last van had. De eerste 20 minuten hadden wij de controle en hadden we de wedstrijd kunnen opbreken. Helaas kregen wij na 25 minuten een rode kaart en kwamen wij met 10 te staan. De tegenstander kreeg meer ruimte en rust in hun spel en dit resulteerde in de 1-0. Met 10 man kregen wij ook nog mogelijkheden, maar de eindpass ontbrak'.
Randy vervolgt: ' Na ruste gaven wij binnen 5 minuten de wedstrijd weg en kwamen al snel op 3-0 achter. Het duel was eigenlijk al gespeeld. Shendro Cristina mocht nog wel tekenen voor de 3-1'.
Randy van Eden rondt af: 'Met 3 gespeeld en 1 punt staan we onderaan. Belangrijkste is nu om het vertrouwen weer terug te vinden en een overwinning te pakken, want met onze ploeg mogen wij eigenlijk niet onderaan staan.
Volgende week de eerste derby RCD thuis, hoop ik zelf weer te spelen en een mooie gelegenheid, om 3 punten te pakken'.
*Stand 3de klas na vandaag: Reeshof 3-9. Bavel 3-7, Waspik 3-6, Gudok 3-5, FC Dordrecht Am 3-5, RCD 2-3, Dubbeldam 3-3, GSC/ODS 2-1, SC Emma 3-1.