Mail van KNVB betreffende kantine bezoek

Bestuur van SC Emma heeft zojuist een mail ontvangen van de KNVB die naar alle amateurverenigingen is gestuurd, ik ga een gedeelte van de tekst uit deze mail hieronder plaatsen cursief en hoop dan op wat meer begrip bij iedereen betreffende besluit kantine aankomende dagen.

John van Slooten

Secretaris

Beste bestuurder,

Sinds 13 november zijn er in Nederland nieuwe coronamaatregelen van kracht. Deze maatregelen hebben ook een grote impact op het voetbal. Zo zijn toeschouwers niet langer toegestaan op de accommodaties van amateurverenigingen en wordt iedereen verzocht de accommodatie na afloop van een training of wedstrijd zo spoedig mogelijk te verlaten. Toch zien we dat dit nog niet altijd gebeurt.

Dringend verzoek
Wij verzoeken spelers, trainers, scheidsrechters, vrijwilligers en andere betrokkenen om een bezoek aan de kantine zo kort mogelijk te laten duren en daarna de accommodatie te verlaten. En wij adviseren besturen daarop toe te zien. Zo dragen wij als voetbalverenigingen bij aan het terugdringen van de besmettingen en hopen we dat straks het publiek bij wedstrijden en trainingen en het gezellige clubleven weer mogelijk wordt.

Met sportieve groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan Dirk van der Zee
Directeur-bestuurder amateurvoetbal

Deel dit met je vrienden!