Nederlaag in Noord-Brabant voor SC Emma

TSV Gudok – SC Emma 3-2
De laatste weken pakken we weinig punten. Vandaag mochten we uit naar Gudok. Vorig seizoen was Gudok uit onze grote ommekeer. Dus reisden we vandaag met vertrouwen af naar Tilburg’, aldus Emma’s selectiespeler Randy van Eden na afloop.
Hij vervolgt: ‘De eerste helft stonden we goed, hadden druk op de laatste linie en konden kansen creëren. Via een goede goal van Dylan Stiegelis kwamen we op 0-1. Aan de andere kant, hield Wesley van der Linde paar aardige ballen uit de goal. Na een steekpass van Jermain Sewambar op Bayram Akyon kwamen we op 0-2. Net voor rust gaf de scheids een corner, wat helaas geen hoekschop was. Uitgerekend uit deze corner kopten zij de 1-2 binnen’
Randy van Eden over de tweede helft: ‘Na rust was het vooral tegenhouden en hopen op de omschakeling. Youssef Amenou had een vrije kans om de wedstrijd op slot te gooien, maar de bal werd van de lijn afgehaald. Wesley heeft ons daarna lang in de wedstrijd gehouden, maar in de laatste vijf minuten kregen we nog een penalty tegen (2-2) en uit een corner werd het 3-2.’ Randy verzucht: ‘We staan weer met lege handen’.
*STAND 3de klas: Rijen 9-21, Trinitas Oisterwijk 9-18, 12de SC Emma 9-8.