Verdiende nederlaag SC Emma VR1 thuis tegen VVAC VR2 (3-4)

Gisteren zijn de Vrouwen 1 van SC Emma de 1e competitie wedstrijd thuis tegen VVAC met een nederlaag begonnen.

Het begin van de 1e helft was matig van de kant van Emma en we kwamen al gauw op een 0-2 achterstand te staan door persoonlijke fouten en slecht dekken.

Daarna leek Emma wakker en gingen de dames met een 2-2 ruststand de kleedkamer in. De 2e helft begon Emma wederom matig en scoorde VVAC al gauw de 2-3. Hierna kwam Emma nog wel op een gelijke 3-3 stand maar 10 minuten voor het einde viel de verdiende 3-4 voor VVAC.

Enkele speelsters gaven vandaag in mijn ogen niet thuis en alleen met zijn allen knokken , dan kun je dit soort wedstrijd winnen want de nederlaag was echt onnodig.

Jammer was het te zien dat kort voor het einde van de wedstrijd onze laatste man en aanvoerster Niamh uitviel met wat lijkt op een zweepslag en ik denk dat Niamh hierdoor een tijdje is uitgeschakeld.

Komende week met zijn allen hard trainen en in de wedstrijden met zijn allen de juiste inzet dan komt het best allemaal wel goed dames !!! Kom op !!!!