Oosterhout - SC Emma 4-1

Derdeklasser Emma verloor de met het oog op de vierde plaats in het klassement belangrijke uitwedstrijd bij Oosterhout met 4-1. Het was de tweede achtereenvolgende nederlaag van de Dordtenaren.
Speler Randy van Eden doet namens de Dordtse ploeg verslag. ‘Wij begonnen scherp aan de wedstrijd en probeerden er kort op te zitten. Na enkele mogelijkheden, kwamen we op 0-1 door Michael Potkamp, die een vrije trap keurig binnen schoot. Lang konden we niet genieten van de voorsprong. Door enkele persoonlijke fouten kwamen we op een 3-1 achterstand en dit was ook de ruststand’.
Randy van Eden over het tweede bedrijf: ‘De tweede helft was net 5 minuten bezig, toen Oosterhout een vrije trap van randje 16 binnen schoot en zo 4-1 maakte. Wij gaven de tweede helft niks meer weg en hadden nog kansen, om er nog een echte wedstrijd van te maken. Maar het mocht niet meer baten. Helaas zitten we op dit moment niet in onze beste vorm van de competitie. Ik ben er van overtuigd dat dit wel weer gaat terugkomen. Volgende week staat er in elk geval weer een zware wedstrijd op het programma, dan thuis tegen titelkandidaat Gastel’.
*STAND 3de klas: SC Gastel 19-48, Virtus 19-46, Oosterhout 19-35, Slikkerveer 18-34, Emma 19-33, Dubbeldam 19-31, RCD 19-28, GSC/ODS 19-27, 12de FC Dordrecht Am 18-13.
*PROGRAMMA a.s. zondag: Dubbeldam – GSC/ODS, Emma – Gastel, Slikkerveer – RCD, FC Dordrecht Am – Virtus.