Oud Papier Boys bedankt !!! Jullie zijn echt top !!!!

1x per maand zowel op de 1e vrijdagavond van de maand en op de 1e zaterdagochtend van de maand wordt er door een groepje mensen van onze club gezamelijk met een chauffeur van HVC en vrachtwagen oud papier opgehaald zowel bij mooi weer maar ook bij slecht weer.

Deze opbrengst hiervan is voor de club en we doen met deze centjes in overleg met wat mensen uit deze groep van alles wat mee en let wel dit is een grote bron van inkomsten voor SC Emma.

Wij willen hiervoor onderstaande mensen dan ook hartelijk hiervoor bedanken en ook de mensen die zich hiervoor hebben aangemeld, zoals je ziet kunnen we op zaterdagochtend nog wel een of twee man of vrouw gebruiken. Het is een keer per maand als is het maar 2 of 3x per jaar dat je wilt helpen.

Wil je meer info of wil je helpen neem dan contact op met Leon Steenbakker 06-40442146 of John van Slooten 06-51399817 of praat eens met de mensen op de club die al mee helpen.

Mannen jullie zijn top !!! Bedankt namens het bestuur.

De zaterdagmannen zijn:

Martin Laros,Carlo Stolk, Douwe Boer,Jan Wagenmakers,Jos de Bruin,Lex Looman,Marcel Stam,Menno de Visser,Dennis Wagenmakers,John Boshamer,Marcel Vriendjes,Leon Steenbakker.

En vanaf 2020 komen er voor de zaterdag bij:

Jerry Krook,Eric Dielessen,Hans Heugens,Jaco Ferweda,Arie Molengraaf

Er loopt ook een vrijdaggroep: Edwin Riet,Dirk vd Veeken,Rinie Boers,John Boers,Jeroen Boers

+ ????

Nogmaals iedereen die mee helpt super bedankt namens bestuur SC Emma.

Deel dit met je vrienden!