Pupil van de week Sc Emma - Fc Dordrecht Amateurs

Vandaag (6-6-2022) stond Sc Emma - Fc Dordrecht amateurs op het programma.

De dag waarop Jani eindelijk pupil vd week mocht zijn. Jani was de gehele week al erg zenuwachtig, zo zenuwachtig dat hij haast niet geslapen had.
Op deze dag mocht hij meelopen, met het eerste elftal en kon hij zien of zijn eigen trainer (Randy) wel kon voetballen. Om 12:45 kwamen we aan bij Emma en werd hij gelijk meegenomen door Matthew, om de ballen op te pompen.
Hierna mocht hij aanwezig zijn bij de wedstrijdbespreking, wat hij erg spannend vond.
Nadat de spanning was verdwenen, wilde hij nog graag het woord nemen en de spelers iets duidelijk maken: Wel winnen hé, riep hij naar de spelers.????

De spelers gingen naar de kleedkamer en gingen zich voorbereiden op de wedstrijd. Jani mocht de pionnen klaar zetten op het veld en wachten tot de spelers naar buiten kwamen, voor de warming up. Toen de spelers begonnen aan de warming up, mocht Jani aansluiten bij de warming up, want ook hij moest in actie komen. Nog even een balletje over spelen met de spelers en daarna naar binnen, voor het grote moment.

Om 14:25 ging Jani voorop, met de scheidsrechter en spelers van beide teams het veld op.
Hij kreeg nog even een handje/box van alle spelers, voordat Jani de aftrap mocht nemen.
Klokslag 14:30 floot de scheids op het fluitje en dribbelde Jani elke speler voorbij, eenmaal bij de keeper twijfelde hij geen moment en schoot hij de bal keurig in het hoekje (1-0 voor Emma)

Hierna mocht hij plaatsnemen op de bank, waar de wissels en de trainer zat.
Alles was goed geregeld, want doordat het heel de wedstrijd regende, was het best fris en mocht Jani lekker plaatsnemen onder een dekentje. De wedstrijd werd gewonnen met 4-1, volgens Jani 5-1,want hij telde zijn eigen doelpunt ook mee.

Na afloop kreeg Jani een bal met alle handtekeningen en een patatje. Hij wilde graag nog even op de foto met zijn trainer en zijn bal. De bal ligt inmiddels op zijn kamer en daar mag niemand aankomen.

Jani, papa en mama, willen graag iedereen bedanken, die deze dag heeft mogelijk gemaakt.
Een dag om nooit meer te vergeten! ????

Deel dit met je vrienden!