Rood blauwe hart in Corona tijd

Er zijn nog wat mensen die hebben toegezegd mee te doen of mee willen doen aan het Rood Blauwe Hart maar de € 50,- nog niet betaald hebben voor dit seizoen, dit is natuurlijk zeer begrijpelijk omdat we elkaar helaas niet of nauwelijks zien in deze moeilijke tijd vanwege de Corona. Toch willen wij graag deze mensen oproepen dit te te betalen.

Voor info hoe te betalen neem dan even contact op met Krijn Vroon ( telnummer 078-6127418 ) of John van Slooten (0651399817).

Het Rood Blauwe Hart is een initiatief van de sponsorcommissie om een grote groep vrienden met hart voor de club bijeen te krijgen, die met een financiële bijdrage de club kunnen ondersteunen. Met deze collectieve bijdrage worden jaarlijks weer nieuwe dingen gerealiseerd, ten behoeve van onze mooie club.

Ieder jaar zal er weer een ander doel worden opgesteld dat de club ten goede kan komen. Denk hierbij aan nieuwe materialen voor de jeugd, kleding voor trainers/leiders, een nieuwe geluidsinstallatie, renovatie van kleedkamers, etc.

Wilt u ook lid worden van het Rood Blauwe Hart? Meld u aan via sponsorcommissie@scemma.nl en doneer óók jaarlijks €50,-

Deel dit met je vrienden!