SC Emma – Charlois SV 2-1

Een knappe prestatie van Emma dat vanmiddag z’n vijfde wedstrijd in 12 (!) dagen speelde. Speler Randy van Eden doet verslag: ‘Vandaag Charlois thuis, uit speelden we 2-2 en we wisten dat het een lastige pot zou worden. In 12 dagen hebben we 5 wedstrijden gespeeld, daarom was deze pot extra zwaar. We begonnen de wedstrijd erg laks, alsof die van donderdag nog in de benen zat. Ons veldspel was slordig, maar achterin stonden we ons mannetje. Charlois is vooral een ploegje, dat je uit de wedstrijd wil halen, maar we lieten ons niet gek maken. Veel kansen waren er niet de eerste helft en dus bleef het 0-0’.
Randy van Reden over het tweede, voor Emma succesvolle bedrijf: ‘’De tweede helft was een open wedstrijd. In de 54ste minuut kwamen we 0-1 achter. Wij zijn mentaal erg sterk en konden goed terug komen. Via Maciek Dziedzic kwamen we op 1-1. We wilden doordrukken en dit lukte ook. Via een gouden wissel en het eerste balcontact van Youssef Amenou kwamen we op 2-1. Na de 2-1 hebben we gestreden met z’n allen en konden de 3 punten binnen slepen. Deze overwinning voelt lekker, zeker na de zure nederlaag van donderdag tegen Virtus. We mogen trots zijn op deze overwinning, zeker na een 0-1 achterstand. De wissels die erbij kwamen, hebben net dat extra's kunnen geven, om deze pot binnen te halen’.
STAND ALGEMEEN 3de klas: SC Gastel 15-36, Virtus 14-35, SC Emma 15-30, Oosterhout 15-29, 6de Dubbeldam 15-24, 9de RCD 15-22, 10de GSC/ODS 15-18, 13de FC Dordrecht Am 15-7.
PROGRAMMA a.s, zondag: Dubbeldam – Emma, Virtus – RCD, GSC/ODS – SC Gastel, FC Dordrecht Am - Irene 58.