SC Emma JO8-1

De jongens die vorig seizoen nog kabouters waren, mochten dit jaar aantreden in de JO8-1.
Alles was nieuw voor ze dit seizoen, 2x trainen in de week en op de zaterdag een wedstrijd spelen.
Het afgelopen half jaar hebben we 2 fases afgewerkt en hebben we de kinderen, flink klaar gestoomd voor het echte werkt.
Fase 1 begon met een uitwedstrijd tegen ASWH, waar gedacht word dat we flink klop kregen, speelde wij hier verdienstelijk gelijk met 7-7.
De wedstrijden hierna werden gewonnen en een mooi feitje, in alle wedstrijden werden de dubbelde cijfers behaald.
De eerste fase werd afgesloten met: 1 verlies, 1 gelijk spel en 5 gewonnen wedstrijden.
Na de 1e fase zijn we flink door gaan trainen en hebben we ons gefocust op de 2e fase.
In de 2e fase werd alles gewonnen en hebben we zelfs een wedstrijd gewonnen met 16-2.
Als je bedenkt dat de jongste in JO8-1 5 jaar is en we voornamelijk voetballen, tegen jongens die 2-3 jaar ouder zijn en we de wedstrijden zo *gemakkelijk* winnen, komt er een mooie toekomst aan voor Emma.
Op 11-12 speelde wij onze laatste wedstrijd tegen Oranje Wit jo8-5, deze wedstrijd werd slap begonnen en keken al gauw tegen een 1-3 achterstand aan.
De jongens waren niet onder de indruk en het balletje ging lekker rond in de ploeg, de 1-3 achterstand werd weggewerkt en we mochten uiteindelijk zegevieren met 13-6.
Na afloop werden de kinderen verwacht bij Emma, omdat Sinterklaas cadeaus had achtergelaten en hier ook de mooie beker en medailles werden uitgereikt. De kinderen vierde het feestje met de trainers en de supporters.
Carlo & Randy willen alle kinderen bedanken, voor het afgelopen half jaar en alle trainingen.
De supporters (ouders) hebben hier een belangrijke rol in gespeeld en zijn elke wedstrijd aanwezig geweest, om de ploeg naar 3 punten te schreeuwen.
De Jo8-1 heeft geen officiƫle competitie, maar als je van de 18 wedstrijden, 1 wedstrijd verliest, 1 gelijk speelt en 16 wedstrijden wint, ben je de trotste kampioen!
Namens de JO8-1 willen we iedereen van Emma, fijne feestdagen wensen en hopelijk zien we elkaar weer gauw in 2022.
Carlo en Randy
Deel dit met je vrienden!