SC Emma – Steeds Hooger 3-0

Alle drie Emma-goals kwamen op naam van spits Michael Potkamp. Emma’s vleugelverdediger Randy van Eden doet verslag: ‘Vandaag Steeds Hooger thuis, geen hoogvlieger wel een stugge ploeg. We begonnen scherp en waren al gauw de betere ploeg. We waren gevaarlijk, maar honderd-procent-kansen waren er nog niet. We kwamen na een minuut of 30 op 1-0. Michael Potkamp kon vrij doorlopen en schoot de bal goed binnen. Steeds Hooger kreeg één kans en deze was ook gevaarlijk. Onze keeper Rayvano van de Merwe kon de bal knap pakken zodat we met 1-0 gingen rusten.’
Randy van Eden vervolgt: ‘De tweede helft zijn we geen enkele moment in de problemen geweest. We waren dominant, kregen kansen en gaven niks weg. Michael Potkamp scoorde een knappe goal, buitenkantje rechts vanaf randje 16 in de kruising. Door een rake kopbal van hem (hattrick) kwamen we op 3-0. Dit was ook de eindstand. Zakelijke overwinning'.