SC Emma voelt zich benadeeld en verliest met 3-0 bij koploper Rijen

Derdeklasser Emma redde het vanmiddag niet tijdens het bezoek aan koploper Rijen. De Dordtse ploeg verloor met 3-0 en moet zich nu voorlopig tevreden stellen met een rol als middenmoter. Selectiespelers Randy van Eden, nog steeds herstellend van een twee weken geleden opgelopen neuskwetsuur, doet verslag.
‘De eerste 15 minuten waren voor Rijen dat ook de eerste grote kans kreeg. Deze werd gepakt door onze keeper Serhan Tenekecioglu . Hierna kwamen wij beter in de wedstrijd en waren wij de bovenliggende partij. Enes Ak kreeg een opgelegde kans op de 0-1 maar zijn stift ging langs de verkeerde kant van de paal. Na een keurige schouderduw van Jermain gaf de scheidsrechter een vrije trap aan Rijen. Uitgerekend ging deze erin 1-0’.
Randy vervolgt: ‘De tweede helft was de helft van de scheidsrechter… Hij nam rare beslissingen en helaas in ons nadeel. De rechtsbuiten van Rijen gaf de bal breed en de spits kon de bal nog drie keer aannemen, goed leggen en over mikken. Maar de scheids gaf een penalty tegen ons en een rode kaart. Had hij dit ook gedaan als de kans hiervoor wel was benut? Er volgde even een afkoelingsperiode van tien minuten. Na deze periode kon Rijen de penalty nemen en benutten: 2-0. Snel volgde de 3-0. De wedstrijd was hierna wel klaar. De scheids floot direct na 90 minuten af. Al met al lagen er vandaag genoeg kansen om de koploper pijn te doen. Maar we staan wel met lege handen’.
*STAND 3de klas: Rijen 5-13, SV Reeshof 5-10, 7de SC Emma 5-7.