SC Emma VR1 hard op weg naar knockout-fase KNVB beker

Gisteravond stond de 2e beker wedstrijd van SC Emma VR1 tegen Noordeloos VR1 op het programma, alhoewel deze wedstrijd op het programma stond als een thuis wedstrijd werd deze wedstrijd gespeeld op het terrein van Noordeloos.

Na de vorige week met 6-2 gewonnen 1e bekerwedstrijd uit tegen Lekvogels begon SC Emma in tegenstelling vorige week gisteravond gelijk goed en aanvallend tegen de dames van Noordeloos( spelend in de 4e klasse) en kwamen de Dames al snel op een 1-0 voorsprong. Hierna zakte het spel van SC Emma VR1 naar een lager tempo en niveau en dit was duidelijk te zien na 20 minuten en kreeg Emma het moeilijk maar gingen de Dames van SC Emma toch de rust in met een 1-0 voorsprong.

Na de rust kwam er gelukkig weer een SC Emma VR1 op het veld met het goede spel en hoge tempo van de 1e 20 minuten van de 1e helft en werd Noordeloos volledig overklast en werd de wedstrijd met 6-0 beslist al had het wel 10-0 kunnen zijn gezien de niet afgemaakte kansen. Ook dient gezegd te worden dat de wedstrijd goed en eerlijk werd geleid door de Noordeloos scheidsrechter in de deze overigens leuke en sportieve wedstrijd.

Leuk was het ook te zien dat er aardig wat Emma supporters naar Noordeloos waren afgereisd om de VR1 te steunen. Vrienden,vriendinnen, ouders , oma , oud trainer, Peach ( de Emma hond) en Emma supporters top ! Leuk was ook om te zien dat de pas aan haar kruisbanden geopereerde Abony in de rolstoel aanwezig was om haar ploeggenoten aan te moedigen, echt toppie !

Man of de match al hadden alle dames deze titel verdiend gezien hun inzet was in mijn ogen deze keer Tammy die in de 2e helft helaas uitviel doordat haar arm uit de kom schoot maar gelukkig keerde deze weer terug op de juiste plek zodat zij niet naar het ziekenhuis hoefde en na de wedstrijd was de pijn ook al goeddeels verdwenen en zal zij er zeker weer staan as zaterdag.

Komende zaterdag om 14.00 uur staat de laatste wedstrijd uit tegen de dames van VVAC in Ottoland op het programma, zelfs bij een kleine nederlaag maar daar gaan we niet vanuit zal Emma de Knockout-fase bereiken van de KNVB Beker. De Dames en trainer Robert, leidster Anne en vlagger Jan hopen as zaterdag weer op steun van een hoop supporters.

Verslag : Supporter SC Emma VR1 die as zaterdag helaas niet aanwezig kan zijn vanwege werkzaamheden.