SC Emma VR1 op wilskracht en vechtlust langs IFC

Vandaag op een mooie nazomerse zaterdag moesten de VR1 van SC Emma naar IFC in Hendrik Ido Ambacht waar het druk was ivm de kraker tussen de 1e elftallen van IFC en EBOH.

Doordat SC Emma VR1 minstens 6 weken door een kuitblessure laatste man en aanvoerster Niamh moet missen moest trainer Robert Stolk op zoek naar een oplossing voor de positie van laatste man.

Fay werd door de trainer op deze positie gepositioneerd en dit pakte goed uit. Door een eigen doelpunt uit een corner kwamen de VR1 van SC Emma gauw op een 0-1 voorsprong in de 1e helft maar kort voor rust scoorde IFC de gelijkmaker via een penalty en gingen de dames van beide teams de kleedkamer in met een 1-1 stand..

Na de rust werd het een fysieke strijd met veel gemiste kansen van beide teams maar door het harde werk voor elkaar pakte SC Emma VR1 de volle winst.

Beyza schoorde uit een onmogelijke situatie de prachtige 1-2 en kort daarna bracht Britt de stand op 1-3 en was de pot gespeeld en de 3 punten in de pocket.

Dames ,Robert , Jan en Anne gefeliciteerd met de 1e 3 punten en de 1e overwinning in de 4e klasse,

Keihard blijven trainen en ook komen trainen en hard voor elkaar blijven werken in het veld tijdens de wedstrijden dan kunnen we alleen nog maar beter worden in deze klasse. Volgende week thuis de moeilijke wedstrijd tegen Hardinxveld VR1 , en natuurlijk hopen we dan weer op een hoop support.