SC Emma VR1 pakt wederom een overwinning door een 0-9 overwinning uit tegen Papendrecht

Gisteren begon de dag goed met een stralend zonnetje dus dacht ondergetekende maar eens extra vrije dag te nemen ipv te gaan werken.

Aangekomen op het Slobbengors in Papendrecht zag het er om 12.30 uur geheel anders uit door de kou en de flinke regenval maar de wedstrijd ging ondanks diverse afgelastingen bij Papendrecht door op een zwaar veld.

De Emma VR1 begonnen de 1e helft uitstekend en met goede combinaties werd onze leuke en sportieve tegenstander zoek gespeeld en gingen de SC Emma VR1 met een 0-6 voorsprong de kleedkamer in. De 2e helft werd iets anders doordat het steeds harder begon te regenen, te waaien en kouder werd en veld werd zodoende ook steeds slechter en viel er weinig meer te zien van het goede spel van de 1e helft, ondanks dit werd er toch nog 3x gescoord door SC Emma VR1 en werden de 3 punten door een 0-9 overwinning terug mee naar Dordrecht genomen mede door een hattrick van zowel Britt als Claire.en zodoende staat SC Emma VR1 op de 2e plaats in de 4e klasse al heeft de concurrent Oranje Wit hetzelfde aantal punten maar is hun doelsaldo ietsjes beter en heeft medeconcurrent RCD nog een wedstrijd in te halen waardoor het bij een overwinning 1 punt boven Oranje Wit en SC Emma kan komen te staan. Al met al spanning ten top in deze 4e klasse maar wel leuk.

Fantastisch was het ook te zien dat onze geblesseerde speelsters Niamh en Abony elke week en dus ook gisteren in de kou en regen aanwezig zijn om hun teamgenoten te steunen en aan te moedigen, dit bewijst dat de sfeer en teamspirit goed is in het team.

Deze week weer hard trainen en volgende week wederom een zware uitwedstrijd tegen Sliedrecht en natuurlijk hopen wij weer op een hoop support.