SC EMMA VROUWEN 2 IS VAN START

Zoals de meeste van jullie al wisten, is het gelukt om een 2e vrouwen elftal te starten op SC Emma.

Na een paar weken trainen, hebben wij ons ingeschreven voor de competitie en hadden wij vandaag onze eerste wedstrijd.

Om 11:00 verzamelden de meiden van vrouwen 2 zich in de kleedkamer. De muziek ging aan en het omkleden ging beginnen. Sommigen hadden al wat spanning voor de wedstrijd, sommigen waren nog brak van de dag ervoor.

De coaches kwamen de kleedkamer in, vertelden de opstelling en zeiden vooral dat we veel plezier moesten hebben. Daar gaat het vooral om in ons team.

We gingen het veld op, en wat hadden we het koud. Een beetje warmlopen, een beetje schieten en de keepster warm maken. Niet kort daarna begon de wedstrijd.

De wedstrijd begon niet geweldig. We hadden nog veel moeite met elkaar vinden en waren vooral aan het verdedigen. Altena was een klasse beter dan ons. Al snel kwamen we 1-0 achter, en ook niet lang daarna kwam de 2-0.

Ik kan een lang verhaal maken over de 1e helft, maar laten we het erop houden dat we 4-0 de rust ingingen.

We kregen een goede peptalk in de kleedkamer en Martin ging het roer drastisch omgooien. Zo ging Roza in de spits.

De 2e helft liep een stuk beter. Wel scoorde Altena een mooie vrije trap, waardoor we op 5-0 achterstand kwamen. Maar ondanks dat bleven wij doorzetten, is het niet verder uitgelopen.

De wedstrijd was voorbij en de helft kon niet meer lopen, zoveel hadden we gegeven. Maar wat hebben wij het goed gedaan.

Daarbij wil ik even een s/o naar Jadien, want wat heb jij goed staan keepen!

Aankomende week lekker trainen, en voorbereiden op de wedstrijd tegen De Zwerver (om 10:00, dat deed voor veel meiden een beetje pijn.

Voor wie het leuk vindt, volg ons op instagram voor wekelijkse updates! @scemmavr2