SC Emma ziet Charlois SV toch nog langszij komen (2-2)

Emma bleek het verlies in derby tegen Dubbeldam van afgelopen zondag keurig te hebben verwerkt. Uit bij Charlois SV in Rotterdam-Zuid leek Emma bij rust (1-2) onderweg naar een nieuwe zege. Helaas kwam Charlois SV in het tweede bedrijf toch nog langszij (2-2).
Speler Randy van Eden van Emma doet verslag: ‘Dit was onze derde wedstrijd in één week tijd! De eerste helft begonnen we heel slap en kon Charlois doen wat het wilde. Mede dankzij onze keeper Rayvano van de Merwe kwamen we niet op achterstand. Na 15 minuten pakte we de draad op en kwamen via Dylan Kool op 0-1. Kort hierna maakten we 0-2 door een wereldgoal van Michael Potkamp. Het was nu de zaak, om de eerste helft uit te spelen. Door onoplettendheid kregen we een minuut voor rust toch nog de 1-2 om de oren’.
Randy van Eden vervolgt: ‘De tweede helft was van beide ploegen heel gezapig. Charlois probeerde ons vooral uit de tent te lokken, door veel te praten en vervelende overtredingen te maken. Wij hadden nog wel kansen op de 1-3, maar kregen toch de 2-2 tegen. Van onze kant een matige partij en daarom koesteren wij dit punt. Komende zondag staat er weer een derby te wachten, dit keer uit bij Dordt Amateurs. Drie punten is het enige wat telt voor ons’.
*Stand na de twee inhaalwedstrijden van vanavond:
Virtus 7-18, SC Gastel 7-16, HOVDJS/Crooswijk 8-16, SC Emma 8-15, Dubbeldam 7-14, 9de GSC/ODS 7-9, 10de FC Dordrecht Am 8-7, 11de RCD 7-6.
**Komende zondag: Dubbeldam – RCD (14u), FC Dordrecht Am – SC Emma (14,30), GSC/ODS – Be Ready (14.30).