SV Reeshof – SC Emma 3-2

Ook in Tilburg moest derdeklasser SC Emma verlies incasseren. De Dordtse ploeg bleef zo op de twaalfde plek hangen.
Met 0-2 voorkomen en toch verliezen. Het overkwam derdeklasser SC Emma in Tilburg tegen SV Reeshof. Na de tegengoal van de thuisploeg zakte Emma ineen. Reeshof kwam langszij en trok i de laatste seconden zelfs de winst naar zich toe. Voor de Dordtse doelpunten tekenden Dylan Stiegelis en Luiferdi Marchena.
Randy van Eden doet namens Emma verslag: ‘Thuis speelden we 1-1 tegen Reeshof en roken dus kansen vandaag. De eerste helft speelden we echt heel goed.
Positiespel en iedereen vanuit zijn taak. Na een minuut of 10 kwamen we op 0-1 door Dylan Stiegelis. Die snoepte de bal af van de keeper na goed druk zetten.
Via mij, Enes Ak en Youssef hebben we nog goede kansen gehad, om de 0-2 te maken en ons zelf te belonen. De ruststand was 0-1’.
Randy van Eden vervolgt: ‘Het eerste kwartier van de tweede helft, waren wij nog steeds de betere ploeg en via Luiferdi kwamen we op 0-2. Daarna werd het spelbeeld anders. Reeshof ging iets anders spelen en werd gevaarlijker. Ze kwamen op 1-2, buitenspel ja of nee, de scheids keurde hem goed. Er kwam wat paniek in onze ploeg en dit resulteerde in de 2-2. Beide ploegen gingen op zoek naar de voorsprong. Bij ons lukte het niet meer en Reeshof had nog wel zelfvertrouwen en geloof. En wat iedereen voelde, gebeurde ook in de laatste seconden.
De bal werd in de 16 gepompt, kinderlijk eenvoudig lieten we ons het kaas van het brood eten en het staat 3-2….’
Randy rondt af: ‘Weer geen resultaat, weer een barst in onze zelfvertrouwen’.
*STAND 3de klas: Rijen 17-37, GSBW 17-34, Groen Wit Breda 17-34, 12de SC Emma 17-10. 13de Coal17-10, 14deWSJ 16-9.