sv Reeshof- SC Emma 4-3

Emma kreeg geen loon naar werken in Tilburg ondanks doelpunten van Dylan Stiegelis (2x) en Vincent de Klerk. Selectiespeler Randy van Eden doet verslag. ‘Helaas kon ik zelf niet in actie komen, door een rugblessure. Het eerste kwartier was voor Reeshof, zij voetbalde makkelijker en hadden wat kleine kansen. Hierna pakten wij het goed op, kregen meer grip op de wedstrijd en dit resulteerde in een 0-1 voorsprong door Dylan Stiegelis. Niet veel later tekende Dylan Stiegelis voor zijn tweede en stonden we 0-2 voor. We gaven weinig meer weg en kregen nog een aantal mogelijkheden, om de score te vergroten. De rust gingen we in met 0-2’
Randy van Eden vervolgt: ‘De tweede helft was nog maar net begonnen of Reeshof maakte er 1-2 van. De grip die we de eerste helft hadden, hadden we nu niet meer. Toch kregen we nog een kans om de wedstrijd op slot te gooien, maar een schot van Dylan Stiegelis belande op de paal. In de tegenstoot schoot de rechtsbuiten van Reeshof de bal keurig binnen in de verre hoek 2-2. Hierna waren we het helemaal kwijt en daar maakte Reeshof gebruik van. In een paar minuten tijd stond het 4-2. Via Vincent kwamen we op 4-3, maar dit was al te laat’.
Randy’s eindconclusie: ‘Vandaag hadden we echt de kans om weer eens een driepunter te pakken, maar dit hebben we nagelaten...’
STAND 3de klas:
Bavel 13-25, TSV Gudok 13-23, SV Reeshof 13-22, FC Dordrecht Am 14-22, Dubbeldam 14-20, 7de GSC/ODS 14-19, 10de RCD 13-16, 13de SC Emma 13-7.